Echtscheiding mediation Vathorst

Een echtscheiding aanvragen doe je niet zomaar. Daar is wellicht een lange tijd van twijfel aan vooraf gegaan. Kuima Mediation is gespecialiseerd in echtscheiding mediation en helpt jullie graag om alles zo goed mogelijk af te ronden. Tot nu toe zijn bijna 100% van onze echtscheidingsbemiddelingen naar tevredenheid van beide partners verlopen. Ook al lijkt de oplossing voor jou ver te vinden, je komt eruit met Kuima!

Als je in Vathorst woont, hoef je voor echtscheiding mediation niet ver te rijden, want Kuima Mediation is gevestigd op industrieterrein Calveen, dus aan de grens van Amersfoort en vlakbij Vathorst, Nijkerk, Leusden en Bunschoten.

Echtscheiding mediation vathorst

Uniek: echtscheiding mediation op financieel, fiscaal en emotioneel niveau

Kuima is zowel MfN-mediator als geregistreerd belastingadviseur. Dat betekent dat ze een scheiding zowel financieel, fiscaal als emotioneel op een professionele manier kan begeleiden. Deze allround service biedt veel voordelen. Kuima kan namelijk snel je financiële en fiscale situatie inschatten, advies hierover geven en heeft een talent om gesprekken in een positieve flow te brengen.

Wat komt er tijdens een mediation aan de orde?

Bij een echtscheiding, maar ook bij het beëindigen van een andere relatie, komen zowel emotionele, financiële als juridische aspecten kijken. Daarom is een echtscheiding een complex traject dat vaak een lange tijd kan voortslepen. Als de zaken goed geregeld zijn, kan de nasleep een stuk verkort worden.

Kuima is thuis in zowel de emotionele, maar ook de financiële, fiscale en juridische aspecten van een echtscheiding. Ze kan gemiddeld in 4 tot 7 gesprekken een echtscheiding afronden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken – dichtbij Vathorst

We kunnen ons voorstellen dat je er belang aan hecht dat het goed voelt tussen jou en de mediator. Een eerste kennismaking met Kuima is daarom ook altijd vrijblijvend en gratis. Zo’n eerste afspraak duurt meestal een uur, maar we letten niet enorm op de tijd. Belangrijkst is dat je al je vragen hebt kunnen stellen.

Kuima is gevestigd op industrieterrein Calveen in Amersfoort, dus gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Vathorst, Nijkerk, Bunschoten en Leusden

Dit zijn haar contactgegevens:
Ruimtesonde 13
Amersfoort
033 206 69 58

info@kuimamediation.nl

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking of vul het onderstaande formulier in.