Je komt eruit met Kuima. Beloofd.

Kuima regelt tijdens een mediation bij scheiding alles. Het lukt ons in 99% van de gevallen een scheiding ‘prettig’ te laten verlopen. Plan daarom snel een eerste afspraak. Die is gratis en kan ook ’s avonds!

Unieke begeleiding op financieel en emotioneel niveau tijdens de echtscheiding mediation

Financiële begeleiding waar je echt wat aan hebt

Echtscheidingsmediation

Scheiden zonder ruzie

Tijdens een echtscheiding is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Kuima helpt je om onderwerpen die moeilijk bespreekbaar zijn op tafel te leggen. En er samen uit te komen.

Je kid(s) voorop

Als je kids hebt, nemen die een speciale plek in in de echtscheiding mediation. Omdat zij niet voor een scheiding gekozen hebben, staan hun belangen voorop.

Berekeningen

Wat zijn de consequenties van een scheiding? Hoe hoog is de alimentatie? Kuima is juridisch bekwaam, maar ook belastingadviseur en weet daarom een betrouwbaar beeld te schetsen van wat je financieel te wachten staat. 

afspraken vastleggen

 Het lukt Kuima in 99% van de gevallen om er onderling uit te komen en goede heldere afspraken te maken. Deze worden vastgelegd in een convenant en, als je kinderen hebt, in een ouderschapsplan.

Rechtbank

Tot slot moet de rechter naar het convenant en het ouderschapsplan kijken en goedkeuring geven voor je scheiding. Kuima verzorgt ook deze laatste stap.

Persoonlijke begeleiding

Kuima begeleidt jou persoonlijk in het hele proces. Je hoeft je verhaal dus niet nog eens met een jurist en financieel deskundige te delen. Dat scheelt tijd en is wel net zo prettig!

Onzekere financiële toekomst? Niet bij Kuima

Kuima is zowel MfN-mediator als geregistreerd belastingadviseur. Dat betekent dat ze een scheiding zowel financieel, juridisch als emotioneel kan begeleiden. Deze allround service is uniek en heeft veel voordelen. Kuima kan namelijk snel je financiële en fiscale situatie inschatten, advies hierover geven, de gesprekken positief laten verlopen en alles goed afhandelen.

Ondernemer en scheiden

Aangezien Kuima ook zakelijke financiële (jaar)rapportages begrijpt, is ze ook de aangewezen persoon om ondernemers in een scheiding te begeleiden.

Echtscheiding mediation door scheidingsmediator Kuima

Plan een gratis kennismaking


Met Kuima afspreken kan ook ‘s avonds, zowel in Amersfoort als Dalfsen, dichtbij Zwolle. Een eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Bel voor een kennismaking tijdens kantooruren naar 0529–470 670 of vul het onderstaande formulier in.

Alles nog eens rustig doorlezen?

In onze brochure vind je alle informatie terug.