Coronamaatregelen

We leven in een tijd waarin we extra op onze gezondheid én elkaar moeten letten vanwege het coronavirus. Kuima Mediation is en blijft gewoon open, maar neemt wel voorzorgsmaatregelen.

Op deze pagina vertellen we hier het een en ander over.

Gaat mijn mediationtraject gewoon door?

Ja, mits u verkoudheidsklachten heeft of grieperig bent. De team- en groepsmediations zijn voorlopig wel opgeschort en klanten voor wie dit gevolgen heeft, zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Wat verandert er aan het mediationtraject?

Eigenlijk niet zoveel, behalve dat we ons strikt aan de aanbevolen afstand van 1,5 meter houden. Dat heeft echter geen gevolgen voor de impact van de sessie. 

Heeft u klachten?

Als u zich ziek voelt, laat ons dit dan weten, zodat we de afspraak kunnen verschuiven. Dat kan via e-mail (info@kuimamediation.nl) of telefonisch.

Moet u hoesten of niezen, maar voelt u zich niet beroerd? 

We bieden dan de mogelijkheid om de mediation online te doen via Zoom of Skype. Daarmee kunnen we elkaar op afstand zien en horen. Als u daar nog nooit mee gewerkt heeft, zal het misschien even wennen zijn, maar u zult merken dat dit enorm goed werkt.

U kunt Zoom en Skype gratis en eenvoudig op uw mobiel of computer installeren. Als u er niet uitkomt, helpen we u ermee.

Hoe fit zijn wij?

We houden onze gezondheid goed in de gaten. Op het moment dat Kuima klachten krijgt, zullen we u hiervan tijdig op de hoogte brengen en de afspraak verschuiven.

Twijfelt u?

Bel ons dan tijdens kantooruren voor overleg naar 033 – 206 69 58 of stuur een e-mail naar info@kuimamediation.nl