Scheiden zonder advocaat

Je wilt scheiden zonder advocaat? Je heb dan vast verhalen gehoord over vechtscheidingen, hoge advocaatkosten en/of langdurige scheidingsperikelen. Af en toe gaat het ook goed mis. En ja, meestal gebeurt dat als er advocaten ingeschakeld worden om het scheidingsproces te begeleiden. Er staan dan twee professionals tegenover elkaar die gepokt en gemazeld zijn om er voor hun klant (en zichzelf) alles uit te halen. Voldoende reden om te willen echtscheiden zonder advocaat. 

Scheiden zonder advocaat, maar mét een mediator

Ondanks dat je geen advocaat wil, is het wel slim een deskundige de scheiding te laten begeleiden. Bij een scheiding kan namelijk plotseling de communicatie tussen jou en je partner moeizaam verlopen. Dat kan allerlei redenen hebben, zoals argwaan, emoties en onbegrip. Scheidingsmediator Kuima weet koppels on speaking terms te houden, zodat u in goed overleg afspraken kunt maken, bijvoorbeeld over de kinderalimentatie en partneralimentatie. 

Scheiden zonder advocaat – je komt eruit met Kuima

Scheiden zonder advocaat

Scheiden zonder advocaat met MfN-scheidingsmediator Kuima

Een echtscheiding zet in veel gevallen je leven helemaal op zijn kop. MfN-mediator Kuima helpt vanuit haar kantoor in Amersfoort en Dalfsen bij het goed verlopen van een scheiding, zodat alles zo prettig mogelijk afgerond kan worden. Tot nu toe slagen we erin om bijna 100% van de mediation van echtscheidingen naar tevredenheid van beide partners te laten verlopen.

In tegenstelling tot een advocaat, probeert een mediator bij beide partijen het beste eruit te halen. Zo behartigt Kuima de belangen van zowel jou als je partner, zodat jullie allebei straks je leven weer zo positief mogelijk vorm kunnen geven.

Kuima is een mediator met een uniek talent om ook stellen die elkaar bij aanvang het licht in de ogen niet gunnen, het belang in te laten zien van mediation. Ook al lijkt de situatie misschien op dit moment ver te vinden, ook jullie komen eruit met Kuima.

Scheiden zonder advocaat?

Scheidingsmediator Kuima heeft zowel een kantoor in Amersfoort als Dalfsen. Het is hooguit een ritje van 20 minuten vanuit Bunschoten, Nijkerk, Vathorst, Leusden, Heino, Raalte, Nieuwleusen, Oudleusen, Ommen, Hardenberg, Hoonhorst, Wezep, Hattem, Hasselt Dedemsvaart, Witharen en Staphorst.

Je kunt zowel overdag als ’s avonds met haar afspreken. Op beide locaties kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Bel voor een afspraak naar 0529 47 07 60 of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.