Scheidingsmediator Amersfoort

Je bent niet de enige die in een vervelende situatie zit, want relatiecrisissen komen steeds vaker voor. Ieder huisje heeft zijn kruisje en juist van koppels waarvan je het niet verwacht, blijkt opeens de relatie helemaal niet goed te zitten. Misschien verwacht ook niemand het van jou?

Slecht advies kan leiden tot financiële problemen

Kuima is een MfN-gecertificeerde scheidingsmediator. Ze is geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg en heeft naast haar mediation bureau al tientallen jaren haar eigen administratiekantoor. Misschien vind je dat een vreemde combinatie? Boekhouding en echtscheiding mediation? “Het komt inderdaad niet zoveel voor dat een scheidingsmediator verstand heeft van financiën”, vertelt Kuima. “Dat is juist de reden dat ik me heb laten certificeren als mediator. Veel koppels belanden na een scheiding in de financiële problemen, simpelweg omdat ze door de advocaat of mediator niet goed geadviseerd zijn. Met mijn fiscale en financiële kennis kan ik dat voorkomen.”

Kuima staat er bekend om dat ze koppels weer snel on speaking terms weet te krijgen. Zelfs al is de oplossing voor jou ver te zoeken, je komt eruit met Kuima.

Scheidingsmediator Amersfoort – eerste afspraak gratis

Scheidingsmediator Amersfoort

Scheidingsmediator Kuima

Het is goed voor te stellen dat je er belang aan hecht dat het goed voelt tussen jou en de mediator. Een eerste afspraak met echtscheiding mediator Kuima is daarom ook altijd vrijblijvend en gratis. Zo’n gesprek duurt meestal een uur, maar ze let niet enorm op de tijd. Belangrijkst is dat je al je vragen hebt hebt kunnen stellen.

Scheidingsmediator Amersfoort – ook als je twijfelt over een echtscheiding

Kuima Echtscheiding Mediation Amersfoort heeft ook een speciaal spreekuur voor mensen die overwegen te gaan scheiden. “Het helpt om iemand met je mee te laten denken, zodat je beter weet wat je moet gaan doen. Het is bijvoorbeeld slim te weten wat de financiële consequenties zijn van een scheiding voordat je concreet stappen gaat zetten”, vertelt Kuima. “Ik kan dat glashelder voor je uitrekenen!” 

Kuima is niet uit op een echtscheiding, maar wel om de beste oplossing voor iemand en/of een koppel te vinden. “Zo heb ik al diverse gesprekken gehad met de uitkomst dat men toch besluit om verder te gaan met de relatie.”

Wil je ’s avonds of overdag afspreken?

Met Kuima afspreken kan overdag en ’s avonds, in haar kantoor in Amersfoort. Er is gratis parkeergelegenheid.
Bel voor een afspraak naar 033 206 69 58, stuur een e-mail naar info@kuimamediation.nl of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.

Ook vanuit VathorstBunschoten, Nijkerk en Leusden is haar kantoor goed bereikbaar.

Adres
Scheidingsmediator Kuima
Ruimtesonde 13
3824 MZ Amersfoort 
033 206 69 58 (tijdens kantoortijden)

Ook jullie komen eruit met Kuima. Beloofd!