Mediator echtscheiding

Kuima is een gespecialiseerde mediator echtscheidingen met een uniek talent. Ze is in staat om stellen die elkaar het spreekwoordelijke licht in de ogen niet gunnen, te laten inzien dat mediation de beste route is.  Tot nu toe zijn bijna 100% van al haar echtscheidingsbemiddelingen naar tevredenheid van beide partners verlopen.

Daarnaast is Kuima gespecialiseerd in de juridische en financiële kanten van een scheiding. Je hoeft dus niet nog eens met een andere specialist om te tafel te gaan zitten. Dat wordt doorgaans als erg prettig ervaren. 

Gratis kennismaken

We kunnen ons voorstellen dat je er belang aan hecht dat het goed voelt tussen jou en de mediator. Een eerste kennismaking met mediator Kuima is daarom ook altijd vrijblijvend en gratis. Zo’n eerste afspraak duurt meestal een uur, maar we letten niet enorm op de tijd. Belangrijkst is dat je al je vragen hebt kunnen stellen.

Mediator echtscheiding met een heldere aanpak

Plan een gratis kennismaking

Met Kuima afspreken kan overdag en ’s avonds, in haar kantoor in Amersfoort of Dalfsen, vlakbij Zwolle. Bij beide locaties kunt u gratis parkeren. Bel voor een afspraak naar 0529 47 07 60, stuur een e-mail naar info@kuimamediation.nl of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.

Ons kantoor in Amersfoort is in ± 20 minuten te bereiken vanuit Bunschoten, Nijkerk, Leusden, Vathorst

Ons kantoor in Dalfsen ligt op korte afstand van Heino, Raalte, Nieuwleusen, Oudleusen, Ommen, Hardenberg, Hoonhorst, Wezep, Hattem, Hasselt, Balkbrug, Dedemsvaart, Witharen en Staphorst.

Zoek je een mediator voor je echtscheiding? Ook jullie komen eruit met Kuima.