Er samen uitkomen

scheiding aanvragen

Echtscheidingsmediation

Op een goede manier uit elkaar gaan

Een echtscheiding is vaak een moeilijke keuze. Het is nog extra zwaar als er kinderen bij betrokken zijn. Kuima helpt om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook financieel!

Meer info
relatiemediation

Relatietherapie

Weer/meer energie uit je relatie halen

Een goede relatie met jezelf en de ander is de basis voor een gelukkig leven. Kuima helpt jullie in 3 tot 5 gesprekken aan een relatie die energie gaat opleveren.

Meer info

Nalatenschapsmediation

Ruzie over de erfenis voorkomen

De grootste ruzies kunnen optreden als het over verdelen van de erfenis gaat. Nalatenschapsmediation helpt om gesprekken hierover, voor of na een overlijden, prettig te laten verlopen.

Meer info

Groepsmediation

Conflicten in de familie oplossen

Groepsmediation is topsport. Een groepsgesprek kan namelijk snel uit de hand lopen. Kuima weet als geen ander hoe ze verbinding kan leggen tussen mensen met verschillende inzichten.

Meer info

Mediation met unieke financiële begeleiding

Kuima is een MfN-mediator die gespecialiseerd is in financiën. Ze is namelijk ook geregistreerd belastingadviseur. Op eventuele financiële kwesties die tijdens de mediation voorbijkomen, kan ze dan ook snel en deskundig anticiperen. Ze weet raad met financiële overzichten en hecht belang aan de fiscale consequenties van de uitkomst van een mediation. Dat zorgt ervoor dat u achteraf nooit voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

Deze combinatie van emotionele, fiscale en financiële begeleiding is uniek in Nederland en bijzonder handig als de geschillen (ook) over geld gaan, zoals vaak het geval is bij echtscheidingen en nalatenschapsmediation