Relatietherapie

Een relatie kan onder druk komen te staan. Zodanig dat jullie vinden dat er nú wat moet gebeuren. Kuima zorgt voor duidelijkheid in de wir-war die er is of dreigt te ontstaan. Met resultaat.

Waarom Kuima?

Kortdurend

Onze trajecten zijn kortdurend. Ze duren in de meeste gevallen niet langer dan 4 tot 6 sessies. Hierdoor hebben we ook geen lange wachtlijsten en kunnen jullie dus snel starten.

Zonder vooroordelen

Kuima kijkt onpartijdig naar relatievormen, (seksuele) voorkeuren en de situatie die is ontstaan.  Jullie kunnen dus met een gerust hart alle issues bij haar aan de orde brengen.

Dichtbij en toegankelijk

Kuima heeft drie gesprekslocaties, namelijk in Amersfoort, Dalfsen en Hoogeveen. De kans is dus groot dat jullie niet ver hoeven te rijden voor een afspraak. Parkeren kan gratis voor de deur.

Geen verwijsbrief nodig

Voor relatietherapie bij Kuima hoeven jullie niet eerst naar de huisarts. Het traject kunnen jullie gewoon zonder officiële verwijzing in gang zetten. 

Ervaren

Kuima is een gecertificeerde EFT-therapeut en geregistreerd bij het MfN, een kwaliteitsregister voor mediators. Als jullie nog twijfelen, kom dan gerust eens langs om vrijblijvend kennis te maken.

Zowel overdag als ’s avonds

Wanneer komt het jullie het best uit om af te spreken? Kuima kan doordeweeks zowel overdag als ’s avonds.

Aanpak

Ieder traject begint met een intake. Deze is gratis en bedoeld om vragen te s , tellen en kennis met Kuima te maken. Als jullie na deze sessie verder willen, maakt Kuima met jullie een aantal vervolgafspraken. Die zullen plaatsvinden in een ritme dat bij jullie past: wekelijks, tweewekelijks, overdag en/of ’s avonds.

Tijdens de sessies leren jullie hoe je de relatie kunt voeden, beschermen en ontwikkelen. Ook al lijkt de oplossing misschien nu nog ver te vinden, jullie komen eruit met Kuima. Beloofd.

Voor wie?

Onze relatietherapietrajecten zijn bedoeld voor koppels die helemaal vastgelopen zijn, voor stellen die hun relatie een pitstop gunnen en een ieder die er tussenin zit. 

Respect voor privacy

Privacy staat bij ons voorop, al vanaf het moment dat je bij ons op de website bent. We volgen je dus niet met Facebook-pixels of zoiets, maar weten pas wie jullie zijn als jullie het contactformulier invullen of ons bellen. Contactformulieren kunnen veilig verstuurd worden en alleen Kuima bekijkt ze.

Echtscheidingsmediator Kuima
Relatietherapeut en MfN-mediator Kuima Duijst

Plan een gratis kennismaking

Met Kuima afspreken kan op haar gesprekslocatie in Amersfoort, Hoogeveen en Dalfsen, dichtbij Zwolle. Een eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Bel voor een kennismaking tijdens kantooruren naar 0529–470 670 of vul het formulier in.

Neem contact op