Echtscheidings mediation

Kuima regelt alles wat nodig is bij het aanvragen van een scheiding. Van een goede omgangsregeling tot en met een goede financiële afronding. Het lukt ons in 99% van de gevallen een echtscheiding ‘prettig’ te laten verlopen.

Unieke begeleiding op financieel en emotioneel niveau tijdens de echtscheidingsmediation

Deskundige financiële begeleiding

We helpen graag je scheiding goed te regelen

Scheiden zonder ruzie

Tijdens het aanvragen van een echtscheiding is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Kuima helpt je om onderwerpen die moeilijk bespreekbaar zijn op tafel te leggen.

Je kid(s) voorop

Als je kids hebt, nemen die een speciale plek in in de echtscheidingsmediation. Hun belangen zijn belangrijk. Bekijk onze pagina over kinderen en scheiden.

Berekeningen

Wat zijn de consequenties van een scheiding? Hoe hoog is de alimentatie? Kuima is ook belastingadviseur en weet daarom een betrouwbaar beeld te schetsen van wat je financieel te wachten staat. 

Afspraken vastleggen

 Het lukt Kuima in 99% van de gevallen om er onderling uit te komen en goede heldere afspraken te maken. Deze worden vastgelegd in een convenant en, als je kinderen hebt, in een ouderschapsplan.

Rechtbank

Tot slot moet de rechter naar het convenant en het ouderschapsplan kijken en goedkeuring geven voor je scheiding. Kuima verzorgt ook deze laatste stap.

Persoonlijke begeleiding

Kuima is zowel MfN-mediator als geregistreerd belastingadviseur. Een unieke combinatie, die ervoor zorgt dat je je verhaal niet met allerlei specialisten hoeft te delen, zoals bij veel andere mediators en advocaten.

Begeleiding van a t/m z

Kuima is zowel MfN-mediator als geregistreerd belastingadviseur. Dat betekent dat ze een scheiding zowel fiscaal, financieel als emotioneel kan begeleiden. Deze allround service is uniek en heeft veel voordelen. Kuima kan namelijk snel je financiële en fiscale situatie inschatten, advies hierover geven, de gesprekken positief laten verlopen en alles goed afhandelen.

Ondernemer en scheiden

Aangezien Kuima ook zakelijke financiële (jaar)rapportages begrijpt, is ze ook de aangewezen persoon om ondernemers in een scheiding te begeleiden.

Echtscheidingsmediator Kuima

Plan een gratis kennismaking


Met Kuima afspreken kan ook ‘s avonds, zowel in Amersfoort als Dalfsen, dichtbij Zwolle. Een eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Bel voor een kennismaking tijdens kantooruren naar 0529–470 670 of vul het onderstaande formulier in.

Neem contact op

Alles nog eens rustig doorlezen?

In onze brochure vind je alle informatie terug.