Hulp bij scheiding

Hulp bij scheiding nodig? Een scheiding zet in veel gevallen je leven helemaal op zijn kop. Scheidingsmediator Kuima helpt bij het goed verlopen van een echtscheiding, zodat alles zo prettig mogelijk afgerond kan worden. Tot nu toe slagen we erin bijna 100% van onze echtscheidingsbegeleidingen naar tevredenheid van beide partners te laten verlopen. We kunnen je daarom bíjna als garantie meegeven dat ook jullie eruit komen met Kuima. 

Hulp bij scheiding – mediator versus advocaat

Je kent ze wel: de verhalen over vechtscheidingen, hoge advocaatkosten en/of langdurige scheidingsperikelen. Af en toe gaat het ook goed mis. Meestal gebeurt dat als er advocaten ingeschakeld worden om het scheidingsproces te begeleiden. Er staan dan twee professionals tegenover elkaar die gepokt en gemazeld zijn om er voor hun klant (en zichzelf) alles uit halen.

In tegenstelling tot een advocaat, probeert een mediator bij beide partijen het beste eruit te halen. Zo behartigt Kuima de belangen van zowel jou als je partner, zodat jullie allebei straks je leven positief vorm kunnen geven.

Kuima is een MfN-mediator met een uniek talent om ook stellen die elkaar bij aanvang het licht in de ogen niet gunnen, het belang in te laten zien van mediation. Ook al lijkt de situatie misschien op dit moment ver te vinden, ook jullie komen eruit met Kuima.

Hulp bij scheiding van scheidingsmediator Kuima

Hulp bij scheiding van MfN-scheidingsmediator Kuima

Eerste afspraak gratis

We kunnen ons voorstellen dat je er belang aan hecht dat het goed voelt tussen jou en de mediator. Een eerste kennismaking met scheidingsmediator Kuima is daarom ook altijd vrijblijvend en gratis. Zo’n eerste afspraak duurt meestal een uur, maar we letten niet enorm op de tijd. Belangrijkst is dat je al je vragen hebt kunnen stellen.

Hulp bij scheiding nodig?

Scheidingsmediator Kuima heeft zowel een kantoor in Amersfoort als Dalfsen. Het is hooguit een ritje van 20 minuten vanuit Bunschoten, Nijkerk, Vathorst, Leusden, Heino, Raalte, Nieuwleusen, Oudleusen, Ommen, Hardenberg, Hoonhorst, Wezep, Hattem, Hasselt Dedemsvaart, Witharen en Staphorst.

Je kunt zowel overdag als ’s avonds met haar afspreken.  Op beide locaties kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Bel voor een afspraak naar 0529 47 07 60 of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.