Mediation bij conflicten op de zaak

Arbeidsmediation

Arbeidsmediation

Conflict met collega of werkgever?

Conflicten op het werk zijn vervelend omdat ze vaak veel tijd, energie en geld kosten. Kuima zorgt voor een snelle oplossing die vrijwel altijd tot een win-win-situatie leidt

Meer info
Arbeidsmediation

Zakelijke mediation

Conflict met een zakelijke partner?

Van een conflict wilt u vast zo snel mogelijk af. Zeker in die gevallen waarin u weer met elkaar verder wilt of moet. Maar vaak is de ruzie al zo hoog opgelopen, dat u de oplossing niet meer kunt zien. Mediation kan dat veranderen.

Meer info
Arbeidsmediation

Teammediation

Loopt de spanning in uw groep of team op?

In teamverband werken kan enorm inspirerend zijn, maar soms ook het tegenovergestelde. Als de teamprestaties hieronder gaan lijden, is het tijd om hier verandering in aan te brengen.

Meer info
Arbeidsmediation

Scheiden met een eigen zaak

Alles goed geregeld

Voor ondernemers heeft een scheiding veel impact. Bent of is uw partner ondernemer, dan is een goede financiële begeleiding halszaak. Het kan het verschil maken tussen een faillissement en op een positievere manier uit elkaar gaan.

Meer info

Zakelijke mediation met unieke financiële begeleiding

Kuima is een MfN-mediator die gespecialiseerd is in financiën. Ze is namelijk ook geregistreerd belastingadviseur. Op eventuele financiële kwesties die tijdens de mediation voorbijkomen, kan ze dan ook snel en deskundig anticiperen. Ze weet raad met financiële overzichten en hecht belang aan de fiscale consequenties van de uitkomst van een mediation. Dat zorgt ervoor dat u achteraf nooit voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Deze combinatie van emotionele, fiscale en financiële begeleiding is uniek in Nederland en bijzonder handig als de geschillen (ook) over geld gaan, zoals bij echtscheidingen, arbeidsmediation en zakelijke mediation. MfN RegistermediatorRegister belastingadviseurs
Zakelijke mediation