Arbeidsmediation

Arbeidsmediation

Vervelend conflict op de werkvloer?

Conflicten op het werk zijn vervelend omdat ze vaak veel tijd, energie en geld kosten. Kuima zorgt ervoor dat er een oplossing komt waar jullie mee uit de voeten kunnen.

Meer info

Arbeidsmediation

Zakelijke mediation

Conflict met een zakelijke partner?

Niemand zit op conflicten te wachten. Zeker niet gevallen waarin u weer met elkaar verder wilt of moet. Vaak is de ruzie zo hoog opgelopen dat u de oplossing niet meer kunt zien. Mediation kan dat veranderen.

Meer info

Arbeidsmediation

Teammediation

Loopt de spanning in uw team op?

In teamverband werken kan enorm inspirerend zijn, maar soms ook veel negatieve energie kosten. Als de teamprestaties hieronder gaan lijden, is het tijd om hier verandering in te brengen.

Meer info

Arbeidsmediation

Scheiden met een eigen zaak

Alles goed geregeld

Voor ondernemers heeft een scheiding veel impact. Bent of is uw partner ondernemer, dan is een goede financiële begeleiding halszaak. Het kan het verschil maken tussen een faillissement en op een positievere manier uit elkaar gaan.

Meer info

Als financiën een rol spelen, hebben we geen deskundige nodig

Kuima is een MfN-mediator die gespecialiseerd is in financiën. Ze is namelijk ook geregistreerd belastingadviseur. Op eventuele financiële kwesties die tijdens de mediation voorbijkomen, kan ze dan ook snel en deskundig anticiperen. Ze weet raad met financiële overzichten en heeft aandacht voor alle fiscale consequenties. Een prettig idee als financiën een rol spelen in het conflict.

MfN Registermediator

Register belastingadviseurs

Zakelijke mediation