Relatiemediation

Een relatie kan onder druk komen te staan. Zodanig dat jullie vinden dat er nú wat moet gebeuren. Kuima zorgt voor duidelijkheid in de wir-war die er is of dreigt te ontstaan. Met resultaat.

Kenmerken van onze relatiemediation

Kortdurend

Onze trajecten zijn kortdurend. Ze duren in de meeste gevallen niet langer dan 4 tot 6 sessies. Hierdoor hebben we ook geen lange wachtlijsten en kunnen jullie dus snel starten.

Alles bespreekbaar maken

Het kan nog weleens lastig zijn om bepaalde onderwerpen met je partner te bespreken. Bij Kuima kunnen jullie alles op tafel leggen. Zij zorgt ervoor dat gesprekken hierover goed verlopen.

Dichtbij en toegankelijk

Kuima heeft vier gesprekslocaties, namelijk in Amersfoort, Bunschoten, Dalfsen en Hoogeveen. De kans is dus groot dat jullie niet ver hoeven te rijden voor een afspraak. Parkeren kan gratis voor de deur.

Geen verwijsbrief nodig

Voor relatietherapie bij Kuima hoeven jullie niet eerst naar de huisarts. Het traject kunnen jullie gewoon zonder officiële verwijzing in gang zetten. 

Ervaren

Kuima is een gecertificeerde EFT-therapeut en geregistreerd bij het MfN, een kwaliteitsregister voor mediators. Als jullie nog twijfelen, kom dan gerust eens langs om vrijblijvend kennis te maken.

Zowel overdag als ’s avonds

Wanneer komt het jullie het best uit om af te spreken? Kuima kan doordeweeks zowel overdag als ’s avonds.

Aanpak

Ieder traject begint met een gratis adviesgesprek. Deze is bedoeld om vragen te stellen en kennis met Kuima te maken. Als jullie na deze sessie verder willen, maken we een aantal vervolgafspraken. Die zullen plaatsvinden in een ritme dat bij jullie past: wekelijks, tweewekelijks, overdag en/of ’s avonds.

Tijdens de sessies leren jullie hoe je de relatie kunt voeden, beschermen en ontwikkelen. Ook al lijkt de oplossing misschien nu nog ver te vinden, jullie komen eruit met Kuima. Beloofd.

Voor wie?

Onze relatiemediationtrajecten zijn bedoeld voor koppels die vastgelopen zijn en er zelf niet meer uitkomen. Als jullie vooral verdieping van de relatie zoeken, dan is wellicht een Relatiepitstopsessie iets voor jullie.

Echtscheidingsmediator Kuima
Relatietherapeut en MfN-mediator Kuima Duijst

Plan een gratis kennismaking

Met Kuima afspreken kan op haar gesprekslocatie in Amersfoort, Hoogeveen en Dalfsen, dichtbij Zwolle. Een eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Bel voor een kennismaking tijdens kantooruren naar 0529–470 670 of vul het formulier in.

Neem contact op