Relatiemediation

Een relatie kan onder druk komen te staan en wel zodanig dat jullie vinden dat er nú wat moet gebeuren. Kuima zorgt voor duidelijkheid in de (grote) wir-war die er misschien is of dreigt te ontstaan.

Kenmerken van onze relatiemediation

Kortdurend

Onze trajecten zijn kortdurend. Ze duren in de meeste gevallen niet langer dan 4 tot 6 sessies. Hierdoor hebben we ook geen lange wachtlijsten en kunnen jullie dus snel starten.

Alles bespreekbaar maken

Het kan nog weleens lastig zijn om bepaalde onderwerpen met je partner te bespreken. Bij Kuima kunnen jullie alles op tafel leggen. Zij zorgt ervoor dat gesprekken hierover goed verlopen.

Gratis kennismaken

We hebben een gesprekslocatie in Amersfoort, Bunschoten en Dalfsen. Maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren kan gratis voor de deur.

SCHIP-aanpak icm. EFT

Bij ons krijg je het beste van twee methodes om aan het herstel van je relatie te werken.

Ervaren

Kuima is een gecertificeerde én ervaren EFT-therapeut. Bovendien is geregistreerd bij het MfN, een kwaliteitsregister voor mediators.

Zowel overdag als ’s avonds

Wanneer komt het jullie het best uit om af te spreken? Kuima kan doordeweeks zowel overdag als ’s avonds.

Voor wie?

Onze relatietrajecten zijn bedoeld voor koppels die verdieping zoeken of vastlopen en er zelf niet meer uitkomen.

SCHIP-aanpak

De SCHIP-aanpak krijgt boven water wat al te lang ondergedompeld is geweest. Samen leer je om de pijn te zien die je elkaar (onbedoeld) hebt aangedaan. Daarbij leren jullie opnieuw met elkaar verbinden. Je leert je eigen en elkaars behoeftes kennen en hierover te praten.

Je bent gemaakt voor elkaar

EFT (Emotionally Focussed Therapy) is bedacht door de Canadese Sue Johnson. Vanwege het succes van haar aanpak is EFT momenteel enorm populair. De basis van EFT is de hechtingstheorie die zegt dat niemand is gemaakt om alleen te zijn. Ieder mens functioneert beter in verbinding met een geliefde die emotioneel open en nabij is. In de veilige aanwezigheid van een partner of een geliefde kunnen we meer aan!

Eerste sessie gratis

Ieder traject begint met een gratis adviesgesprek. Dit gesprek is bedoeld om vragen te stellen en kennis met Kuima te maken. Ook krijg je een goed beeld van hoe een coachingssessie zal verlopen Als jullie na deze sessie verder willen, maken we een aantal vervolgafspraken. Die zullen plaatsvinden in een ritme dat bij jullie past: wekelijks, tweewekelijks, overdag en/of ’s avonds.

Tijdens de sessies leren jullie hoe je de relatie kunt voeden, beschermen en ontwikkelen. Ook al lijkt de oplossing misschien nu nog ver te vinden, jullie komen eruit met Kuima. Beloofd.

Echtscheidingsmediator Kuima
Relatiecoach Kuima

Plan een gratis kennismaking

Met Kuima afspreken kan op haar gesprekslocatie in Amersfoort, Spakenburg en Dalfsen. Bel voor een kennismaking tijdens kantooruren naar 033 – 206 69 58 of vul hieronder het formulier in. Lees hier hoe we met corona omgaan.

Neem contact op