Over MfN-mediator Kuima Duijst

Kuima Mediation is een allround mediation bureau gevestigd in Dalfsen en Amersfoort. Drijvende kracht is Kuima Duijst, gecertificeerd MfN-mediator, conflictcoach én geregistreerd belastingadviseur, een combinatie die je niet vaak tegenkomt. “Ik ben inderdaad een van de weinige mediators die ook nog eens belastingadviseur is”, vertelt Kuima. “Belastingadviseur ben ik al lange tijd. Ik geef in die hoedanigheid leiding aan mijn administratiekantoor Kuima Belastingadviseur.”

Mediator Kuima

MfN-mediator en conflictcoach Kuima Duijst

Mediator, conflictcoach en belastingadviseur

In de dagelijkse praktijk kwam Kuima veel ondernemers tegen die in een conflictsituatie waren beland, hetzij door een scheiding of een zakelijk conflict. “Ze zochten dan iemand die kon bemiddelen, een mediator dus. Vaak vroegen ze dan aan mij of ik iemand kende.” 

Het bleek voor Kuima lastig te zijn om een mediator te vinden die genoeg wist van ondernemen en fiscaliteit. Ze besloot zelf een opleiding mediation te gaan volgen. Tijdens de basisopleiding Mediation groeide haar belangstelling voor het vak en ging ze door met een specialisatie in familiemediation, arbeidsmediation, groepsmediation, nalatenschapsmediation en conflictcoaching.

Unieke combinatie van mediation en financiën

Met haar fiscale en financiële kennis is Kuima per definitie een mediator voor ondernemers en werknemers die in conflict zijn met hun werkgever. Maar ook tijdens familiemediation komt haar financiële know-how goed van pas. “Tijdens een scheidingsmediation of nalatenschapskwestie draait het vaak om geld. Het is enorm handig dat ik hier geen specialist voor in hoef te schakelen, maar dit zelf op de juiste waarde kan schatten. En ook in de uitkomst van de mediation rekening kan houden met het financiële aspect.”

Mediation aanvragen?

Mediator Kuima heeft zowel een kantoor in Amersfoort als Dalfsen. Het is hooguit een ritje van 20 minuten vanuit Bunschoten, Nijkerk, Vathorst, Leusden, Heino, Raalte, Nieuwleusen, Oudleusen, Ommen, Hardenberg, Hoonhorst, Wezep, Hattem, Hasselt Dedemsvaart, Witharen en Staphorst.

U kunt zowel overdag als ‘s avonds met haar afspreken. Op beide locaties kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Bel voor een afspraak naar 0529 47 07 60 of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.