13/03/2019

Relatiepitstop


Hebben jullie momenteel het gevoel vastgelopen te zijn? Heeft een van jullie een andere afslag genomen? Kost jullie relatie momenteel veel energie? Leven jullie met elkaar als broer en zus? Wellicht is het dan tijd voor een Relatiepitstop.
06/07/2016

Tips voor als je ouders gaan scheiden


Gaan je ouders scheiden? Dan hebben we een aantal tips voor je.Lees het artikel Tips voor als je ouders gaan scheiden.
17/02/2016

Hulp bij echtscheiding mag door loodgieter


Slechte en onopgeleide bemiddelaars zorgen voor veel ellende bij scheidingen. Jaarlijks gaat het hier om duizenden gevallen.
17/02/2016

Vechtscheiding dramatisch voor kinderen


Ruim een derde van de jongeren met gescheiden ouders geeft aan dat zij de breuk hebben ervaren als een vechtscheiding. Dat bleek onlangs uit een onderzoek van Een Vandaag en Villa Pinedo. 
17/02/2016

Divorce Hotel geeft vertekend beeld van mediation


Als mediator heb ik met belangstelling gekeken naar Divorce Hotel. Partners die gaan scheiden, verblijven in dit tv-programma een weekend lang in een luxe hotel, waar ze door een team van advocaten, fiscalisten en makelaars worden geholpen om alle praktische zaken zo goed mogelijk te regelen.
01/01/2019

Aanpassing wettelijke indexering alimentatie 2019


Met ingang van 1 januari 2019 bedraagt de wettelijke indexering van alimentatiebedragen 2,1%. Ontvangt u van uw ex-partner kinderalimentatie? Dan doet u er verstandig aan uw ex-partner te informeren over deze aanpassing. Deze wordt niet automatisch doorgevoerd.