Mediator arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is vervelend en kan uw hele leven overhoop gooien. Als u er middenin zit, zoekt u wellicht een ‘mediator arbeidsconflict’ die:

  • verstand van zaken heeft, dus veel weet over oa. re-integratie- en ontslagprocedures;
  • gecertificeerd is als mediator;
  • goede resultaten bij andere arbeidsconflicten heeft behaald.
Naast alle know-how en vaardigheden die u van een MfN-gecertificeerde arbeidsmediator mag verwachten, lukt het Kuima in vrijwel alle gevallen om eruit te komen. Bel gerust om kennis te maken en een eerste afspraak in te plannen.

Kennismaken met arbeidsmediator Kuima

Kuima Mediation is een allround mediation bureau gevestigd in Dalfsen en Amersfoort. Drijvende kracht is Kuima Duijst, gecertificeerd MfN-mediator én geregistreerd belastingadviseur, een combinatie die je niet vaak tegenkomt. “Ik ben inderdaad een van de weinige mediators die ook nog eens belastingadviseur is”, vertelt Kuima. “Belastingadviseur ben ik al lange tijd, samen met een enthousiast team van medewerkers geef ik al tientallen jaren vorm aan mijn kantoor Kuima Belastingadviseur.”

In haar rol als belastingadviseur en financieel adviseur kwam Kuima veel ondernemers tegen die in een conflictsituatie waren beland, hetzij door een scheiding, een onenigheid met een van de medewerkers of een geschil met een klant of zakelijke partner. “Ze zochten dan iemand die kon bemiddelen, een mediator dus. Vaak vroegen ze dan aan mij of ik iemand kende.” 

In de praktijk bleek het lastig te zijn een prettige mediator te vinden die genoeg wist van ondernemen, personeel en fiscaliteit. Ze besloot daarom zelf een opleiding mediation te gaan volgen. Tijdens de basisopleiding Mediation nam haar belangstelling toe en ging ze door om ook voor zakelijke mediation, arbeidsmediation en familiemediation gecertificeerd te zijn.

Mediator arbeidsconflict

U komt eruit met MfN-arbeidsmediator Kuima

Interesse?

We kunnen ons voorstellen dat u er belang aan hecht dat het goed voelt tussen u en de mediator. Een eerste kennismaking (telefonisch of face-to-face) met Kuima is daarom altijd vrijblijvend en gratis.

Mediator arbeidsconflict nodig?

Arbeidsmediator Kuima heeft zowel een kantoor in Amersfoort als Dalfsen. Het is hooguit een ritje van 20 minuten vanuit Bunschoten, Nijkerk, Vathorst, Leusden, Heino, Raalte, Nieuwleusen, Oudleusen, Ommen, Hardenberg, Hoonhorst, Wezep, Hattem, Hasselt Dedemsvaart, Witharen en Staphorst.

U kunt zowel overdag als ’s avonds met haar afspreken.  Op beide locaties kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Bel voor een afspraak naar 0529 47 07 60 of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.