Mediator echtscheiding Hattem

Een van de zoekwoorden die de laatste tijd aan populariteit in Google winnen, is ‘mediator echtscheiding Hattem’. Onder andere dit feitje maakt duidelijk dat je niet de enige bent die in een vervelende situatie zit, maar dat relatiecrisissen steeds vaker voorkomen. Kuima is een gespecialiseerde mediator in echtscheidingen. Ze weet koppels weer snel on speaking terms te krijgen. Zelfs al is de oplossing voor jou ver te zoeken, je komt eruit met Kuima.

Als je in Hattem woont, hoef je voor een goede mediator echtscheiding niet ver te rijden, want Kuima Mediation is gevestigd in Dalfsen, dus vlakbij Hattem.

Gratis kennismaken

We kunnen ons voorstellen dat je er belang aan hecht dat het goed voelt tussen jou en de mediator. Een eerste kennismaking met mediator Kuima is daarom ook altijd vrijblijvend en gratis. Zo’n eerste afspraak duurt meestal een uur, maar we letten niet enorm op de tijd. Belangrijkst is dat je al je vragen hebt kunnen stellen.

Mediator echtscheiding met een heldere aanpak

Melding echtscheiding

Voor de eerste melding van een echtscheiding kun je telefonisch contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0529 47 07 60. Je kunt ook het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina invullen en naar ons toesturen.

Kennismaking en intake

Voor een gratis intake en eerste kennismaking kun je altijd direct bij ons terecht. Je ontvangt tijdens dit gesprek alle informatie over onze werkwijze en de kosten van uw mediationtraject. Bovendien is er alle ruimte om vragen te stellen.

Mediationtraject

In circa 2 tot 7 gesprekken zal Kuima met jou en je partner alle punten bespreken die van belang zijn voor jullie beiden om uiteindelijk tot een oplossing te komen die door beiden gedragen wordt.

Convenant

Als jullie het met elkaar eens zijn, worden de afspraken verwoord in het echtscheiding convenant en/of ouderschapsplan. Dit document moet door jullie beiden goedgekeurd en ondertekend worden, waarna de mediation wordt afgerond.

Juridische afwikkeling

Het echtscheidingsconvenant wordt juridisch afgewikkeld door het formele verzoekschrift om het huwelijk te beëindigen bij de rechtbank in te dienen. Afhankelijk van de complexiteit kan een echtscheiding traject in 4 tot 5 maanden worden afgerond.

Plan een gratis kennismaking – dichtbij Raalte

Met Kuima afspreken kan overdag en ’s avonds, in haar kantoor in Dalfsen. Er is gratis parkeergelegenheid. 
Bel voor een afspraak naar 0529 74 07 60, stuur een e-mail naar info@kuimamediation.nl of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.

Kuima is gevestigd in Dalfsen, snel te bereiken vanuit Hattem dus.

De Vesting 23 
7722 GA Dalfsen 
0529 – 470 670
info@kuimamediation.nl

Ons kantoor is ook goed te bereiken vanuit HeinoRaalteNieuwleusenOudleusenOmmenHardenbergHoonhorstWezepHattemHasseltBalkbrugDedemsvaartWitharen, en Staphorst.

Tot slot

Het is in vrijwel alle gevallen beter om te echtscheiden zonder advocaat. Tot nu toe zijn bijna 100% van alle echtscheidingsbemiddelingen naar tevredenheid van beide partners verlopen.