Mediator echtscheiding Vathorst

Een van de zoekwoorden die de laatste tijd aan populariteit in Google winnen, is ‘mediator echtscheiding Bunschoten’. Onder andere dit feitje maakt duidelijk dat je niet de enige bent die in een vervelende situatie zit, maar dat relatiecrisissen steeds vaker voorkomen. Kuima is een gespecialiseerde mediator in echtscheidingen. Ze weet koppels weer snel on speaking terms te krijgen. Zelfs al is de oplossing voor jou ver te zoeken, je komt eruit met Kuima.

Gratis kennismaken

We kunnen ons voorstellen dat je er belang aan hecht dat het goed voelt tussen jou en de mediator. Een eerste kennismaking met mediator Kuima is daarom ook altijd vrijblijvend en gratis. Zo’n eerste afspraak duurt meestal een uur, maar we letten niet enorm op de tijd. Belangrijkst is dat je al je vragen hebt kunnen stellen.

Mediator echtscheiding met een heldere aanpak

Melding echtscheiding

Voor de eerste melding van een echtscheiding kun je telefonisch contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0529 47 07 60. Je kunt ook het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina invullen en naar ons toesturen.

Kennismaking en intake

Voor een gratis intake en eerste kennismaking kun je altijd direct bij ons terecht. Je ontvangt tijdens dit gesprek alle informatie over onze werkwijze en de kosten van uw mediationtraject. Bovendien is er alle ruimte om vragen te stellen.

Mediationtraject

In circa 2 tot 7 gesprekken zal Kuima met jou en je partner alle punten bespreken die van belang zijn voor jullie beiden om uiteindelijk tot een oplossing te komen die door beiden gedragen wordt.

Convenant

Als jullie het met elkaar eens zijn, worden de afspraken verwoord in het echtscheiding convenant en/of ouderschapsplan. Dit document moet door jullie beiden goedgekeurd en ondertekend worden, waarna de mediation wordt afgerond.

Juridische afwikkeling

Het echtscheidingsconvenant wordt juridisch afgewikkeld door het formele verzoekschrift om het huwelijk te beëindigen bij de rechtbank in te dienen. Afhankelijk van de complexiteit kan een echtscheiding traject in 4 tot 5 maanden worden afgerond.

Mediator Kuima: mix van financiële, juridische en emotionele begeleiding

Kuima is zowel MfN-mediator als geregistreerd belastingadviseur. Dat betekent dat ze een scheiding zowel financieel, juridisch als emotioneel kan begeleiden. Deze allround service is uniek en heeft veel voordelen. Kuima kan namelijk snel je financiële en fiscale situatie inschatten, advies hierover geven, de gesprekken positief laten verlopen en alles goed afhandelen.

Ondernemer en scheiden

Aangezien Kuima ook zakelijke financiële (jaar)rapportages begrijpt, is ze ook de aangewezen persoon om ondernemers in een scheiding te begeleiden.

Op 15 minuten afstand van Vathorst

Als je in Vathorst woont, hoef je voor een goede mediator echtscheiding niet ver te rijden, want Kuima Mediation is gevestigd op industrieterrein Calveen, dichtbij McDonalds Met mediator Kuima afspreken kan overdag en ’s avonds, in haar kantoor in Amersfoort. Er is gratis parkeergelegenheid.

Bel voor een afspraak naar 033 206 69 58, stuur een e-mail naar info@kuimamediation.nl of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.

Ook vanuit Bunschoten, Nijkerk en Leusden is ons kantoor goed bereikbaar.

Adres
Kuima Mediation
Ruimtesonde 13
3824 MZ Amersfoort
033 206 69 58

Tot slot

Het is in vrijwel alle gevallen beter om te echtscheiden zonder advocaat. Tot nu toe zijn bijna 100% van alle echtscheidingsbemiddelingen naar tevredenheid van beide partners verlopen.