Relatiepitstop

Als de wind meezit in jullie relatie, wilt u dat de rest van wu leven zo houden. Daarom is het slim om af en toe eens met Kuima af te spreken. Niet voor relatietherapie of mediation, maar een Relatiepitstop. Een Relatiepitstop versterkt wat goed gaat in een relatie en helpt om valkuilen te omzeilen. Gun jullie relatie ook zo’n moment.

Waarom een relatiepitstop?

Deze tijd vraagt erom

We leven in een tijd waarin het gemakkelijk is om naast elkaar te leven en elkaar steeds meer uit het oog te verliezen. Misschien zonder dat jullie dit zelf in de gaten hebben.

De liefde bewaken

Door vragen te stellen en naar jullie te luisteren, herkent Kuima valkuilen die jullie zelf misschien niet zien. Daarbij leert ze hoe jullie de liefde (nog) beter vorm kunnen geven.

 Vertrouwen herstellen

Vertrouwen in elkaar hebben is het fundament van iedere relatie. Als dit vertrouwen in de afgelopen tijd wat deukjes heeft opgelopen, helpt Kuima deze te herstellen.

Dingen bespreekbaar maken

Relaties lopen steeds vaker stuk omdat bepaalde zaken niet met elkaar gedeeld worden. Vanwege schaamte, angst of de drukte van de dag. Met Kuima erbij kunt u zonder schroom uw hart luchten.

Verfrissen en inspireren

Een Relatiepitstop levert nieuwe inzichten op. U moet dan ook niet verrast zijn als u na een sessie naar huis gaat met leuke nieuwe ideeën om uw relatie te verfrissen.

Zowel overdag als ’s avonds

Kuima is een gecertificeerde therapeut en mediator. Klinkt misschien mooi, maar waar het op neerkomt is dat jullie je prettig bij haar voelen. Kom daarom gerust eens langs voor een gratis kennismaking. Wanneer komt het jullie het best uit om af te spreken?

Aanpak

Ieder traject begint met een gratis adviesgesprek. Deze is gratis en bedoeld om vragen te stellen en kennis met Kuima te maken. Als jullie na deze sessie verder willen, maakt Kuima met een vervolgafspraak. Vaak is er maar één afspraak nodig. Als er meer sessies ingepland moeten worden, zullen deze plaatsvinden in een ritme dat bij jullie past: wekelijks, tweewekelijks, overdag en/of ’s avonds.

Tijdens de sessies wordt geleerd hoe jullie de relatie kunnen voeden, beschermen en ontwikkelen.

Voor wie?

De pitstop-sessies zijn bedoeld voor koppels van alle leeftijden. Omdat u tijdens een relatiepitstop stilstaat bij de belangrijkste ingriënten van een relatie, zijn de sessies ook enorm geschikt voor stellen die erover nadenken om samen te gaan wonen of te trouwen.

Echtscheidingsmediator Kuima
Relatietherapeut en MfN-mediator Kuima Duijst

Plan een gratis kennismaking

Met Kuima afspreken kan op haar gesprekslocatie in Amersfoort, Hoogeveen en Dalfsen, dichtbij Zwolle. Een eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Bel voor een kennismaking tijdens kantooruren naar 0529–470 670 of vul het formulier in.

Neem contact op