Scheidingsmediator

Kuima is een MfN-gecertificeerde scheidingsmediator. Ze is geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg en heeft naast haar mediation bureau al tientallen jaren haar eigen administratiekantoor. Misschien een vreemde combinatie, boekhouding en echtscheiding mediation? “Het komt inderdaad niet zoveel voor dat een scheidingsmediator verstand heeft van financiën”, vertelt Kuima. “Dat is juist de reden dat ik me heb laten certificeren als scheidingsmediator. Veel koppels belanden na een scheiding in de financiële problemen, simpelweg omdat ze door de advocaat of mediator niet goed geadviseerd zijn. Met mijn fiscale en financiële kennis kan ik dat voorkomen.”

Kuima staat er bekend om dat ze koppels weer snel on speaking terms weet te krijgen. Zelfs al is de oplossing voor jou ver te zoeken, je komt eruit met Kuima.

Scheidingsmediator

Scheidingsmediator Kuima

Scheidingsmediator – Ook als je twijfelt over een echtscheiding

Kuima heeft ook een speciaal spreekuur voor mensen die overwegen te gaan scheiden. “Het helpt om iemand met je mee te laten denken, zodat je beter weet wat je moet gaan doen. Het is bijvoorbeeld slim te weten wat de financiële consequenties zijn van een scheiding voordat je concreet stappen gaat zetten”, vertelt Kuima. “Ik kan dat glashelder voor je uitrekenen!” 

Kuima is niet uit op een echtscheiding, maar wel om de beste oplossing voor iemand en/of een koppel te vinden. “Zo heb ik al diverse gesprekken gehad met de uitkomst dat men toch besluit om verder te gaan met de relatie.”

Scheidingsmediator – eerste afspraak gratis

Scheidingsmediator Kuima heeft zowel een kantoor in Amersfoort als Dalfsen. Het is hooguit een ritje van 20 minuten vanuit Bunschoten, Nijkerk, Vathorst, Leusden, Heino, Raalte, Nieuwleusen, Oudleusen, Ommen, Hardenberg, Hoonhorst, Wezep, Hattem, Hasselt Dedemsvaart, Witharen en Staphorst.

Je kunt zowel overdag als ’s avonds met haar afspreken. Op beide locaties kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Bel voor een afspraak naar 0529 47 07 60 of stuur het onderstaande formulier naar ons toe.